CHP'lilerden darp edilen kadının başında poz

Samsun'da eski eşi İbrahim Zarap tarafından öldüresiye dövülen E.M. isimli kadının hastanedeki tedavisi sürüyor. E.M.'ye ziyarette bulunan CHP'li heyetin verdiği pozlar ise sosyal medyada büyük tepki çekti. E.M'nin, heyete sırtını döndüğü görüldü.

Samsun’da eski eşi İbrahim Zarap tarafından sokak ortasında, 5 yaşındaki kızının önünde darp edilen E.M.'nin tedavisi kaldırıldığı hastanede sürüyor.

İnfial yaratan olayın ardından siyasetçiler ve kamu görevlileri de E.M.’ye destek olmak adına hastanede sık sık ziyaretlerde bulunuyor.

Bu ziyaretler CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ve CHP’li heyetin ziyaretiyle farklı bir noktaya ulaştı.

MAĞDUR KADININ BAŞINDA POZ VERDİLER

Zeybek ve beraberindekiler E.M.’ye destek olmak için gittikleri ziyaret için şiddete uğrayan mağdur kadının başında fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaştı.

Fotoğraflarda, günlerdir gündemde olan E.M.’nin yüzünün gözükmemesi için hasta durumundayken diğer tarafa döndüğünün görülmesi ise sosyal medyada tepki topladı.

CHP'lilerden darp edilen kadının başında poz ile ilgili etiketler Samsun Darp Kadın Şiddet fotoğraf CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.