CHP'liler linç ediyor! Baykal'a taarruzun nedeni "yeni parti" iddiası mı?

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal uzun bir süredir, partisinin yeni kadrolarının hedefinde... Baykal, ismi ne zaman gündeme gelse CHP trollerinin sosyal medya lincine maruz kalıyor! Son olarak "Halk Partisi" adında yeni bir partiye önayak olduğu iddiası gündemdeydi, bu iddianın ardından ise başına gelmeyen kalmadı!

Geçtimiz günlerde Hürriyet Gazetesi'nde yer alan bir haber CHP Genel Merkezi'ni hareketlendirdi.

Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'ın "Halk Parti" isminde yeni bir parti kuracağını iddia etti.

Bayer, partinin kurucuları olarak ise Deniz Baykal'ın siyasi kurmayaları Yılmaz Ateş, Mehmet Sevigen, Algan Hacaloğlu, Mustafa Özyürek’in isimlerini sıraladı. Hatta Onur Öymen ve Şahin Mengü gibi önemli isimlerinde partiye destek verdiği öne sürüldü.

Ancak, bu iddiaya, partinin kurucuları arasında yer alacağı öne sürülen Deniz Baykal'a yakın isimlerden de peş peşe yalanlamalar geldi.

Son olarak Aslı Baykal "Böyle bir şey yok, hiçbir şekilde de söz konusu değil." diyerek iddiayı reddetse de CHP kulislerinde tartışmalar bitmedi.

CHP'DE "BÖLÜNME" TRAVMASI!

Muharrem İnce'nin CHP'den ayrılarak yeni bir parti kurmasıyla vazoda oluşan çatlağa yeni damarlar eklenmesi ihtimali parti yönetimini oldukça rahatsız etti.

Sosyal medyada CHP'nin "troll" ekibi Muharrem İnce ve Deniz Baykal'ı hedef alan kampanyalar yürütmeye başladı.

Son olarak Sedat Peker'in, Korkmaz Karaca ile Deniz Baykal arasındaki ilişkiye yönelik yüz kızartıcı iddiaları okları bir kez daha Baykal'a çevirdi.

CHP'liler sosyal medyada Deniz Baykal'ı istifaya çağıran binlerce mesaj paylaştı. Deniz Baykal'ın istifa etmesi ya da görevden alınması talep edildi.

Son olarak CHP'nin eski Milletvekili Zülfü Livaneli sahneye çıktı. Duvar internet sitesine verdiği röportajda, Baykal'ın hiçbir zaman "solcu" olmadığını savundu!

Livaneli, eski CHP Genel Başkanı'nı "Sünni/sağcı" olarak nitelendirdi.

Tüm bu gelişmelerin, Baykal Ailesi'nin yeni parti kuracağı yönündeki iddiaların hemen sonrasında hayata geçirilmesi ise manidar bulundu.

CHP'liler linç ediyor! Baykal'a taarruzun nedeni "yeni parti" iddiası mı? ile ilgili etiketler CHP Deniz Baykal Sedat Peker yeni parti halk parti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.