CHP'li Zeynep Altıok'un "Karamollaoğlu" isyanı!

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında katıldığı Artı TV yayınında, Madımak Oteli'nde yakılarak öldürülenler için “pencereleri açmadıklarından dolayı insanlar ölmüş” ifadesini kullandı. Bu sözlere o gün hayatını kaybedenler arasında bulunan Metin Altıok'un kızı CHP'li Zeynep Altıok'tan tepki geldi.

26. Dönem CHP İzmir Milletvekili olan Zeynep Altıok Akatlı 24 Haziran seçimlerinde parti yönetimi tarafından milletvekili aday listesine alınmadı ama sustu. 

Muhtemelen katılmadığı daha bir çok konu vardı ancak "Kol kırılır yen içinde kalır" atasözü gereği partisine zarar gelmemesi için sustu. 

CHP ile Saadet Partisi 24 Haziran için ittifak yaptı. Bazı SP'liler de CHP listesinde kendilerine yer buldu. Buna da sessiz kaldı. 

Ancak, SP'nin Cumhurbaşkanı adayı Karamollaoğlu’nun Sivas'ta Madımak Oteli'nde hayatını kaybedenlere ilişkin “pencereleri açmadıklarından dolayı insanlar ölmüş” ifadesi o gün hayatını kaybeden Metin Altıok'un kızı Zeynep Altıok Akatlı'yı kızdırdı. 

CHP'li Zeynep Altıok'un "Karamollaoğlu" isyanı!

Temel Karamollaoğlu programda şöyle konuşmuştu:

"Katliam olarak vasıflandırmadım. Bu üzücü bir hadisedir. Bu, hakikaten çok acı olarak tarif edilir. Ancak; katliam demek kasıtlı olarak ben bu insanları öldürmek için şunu yaptım denirse olur. Onun adı katliam olur. Ama orada bir hadise meydana gelmiş; oteldeki perdeler yakılmış, arabalar yakılmış.. Arkasında da ateş bacayı sarmış. İçerideki insanlar da benim hala anlayamadığım pencereleri açmadıklarından dolayı insanlar ölmüş."

Zeynep Altıok Akatlı işte bu açıklama sonrası sosyal medya hesabından "Sussam olmuyor, susmasam olmaz! Ben günün koşularında geleceğimiz ve Türkiye için, partim zarar görmesin diye yutkundukça!!! Birileri kendini temize çekecek diye öldürülen canlarımız kullanılamaz... Kimse sabır taşı değil!" ifadesini kullandı. 

İşte o paylaşım... 

CHP'li Zeynep Altıok'un "Karamollaoğlu" isyanı! - Resim : 2

CHP'li Zeynep Altıok'un "Karamollaoğlu" isyanı! ile ilgili etiketler Temel Karamollaoğlu zeynep altıok akatlı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.