CHP'li yönetici esrar ve kokainle yakalandı

Aydın'da CHP'nin Söke İlçe Başkan yardımcısı Halil Yıldırım ile yanındaki kişi polis tarafından kokain ve esrarla yakalandı. Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli de olan Yıldırım'ın durdurulduğu araçta bulunan 3 kişi hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkanlığı Örgüt ve Örgütlenmeden sorumlu Başkan Yardımcısı ve Başkanvekilliği görevini yürüten Halil Yıldırım ile iki arkadaşının içinde bulunduğu 34 DPM 687 plakalı araç polis ekipleri tarafından durduruldu.

CHP'li yönetici esrar ve kokainle yakalandı

Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre: Araçta yapılan aramada kokain ve esrar maddesi bulundu. 0.07 gram kokain ile 0.08 gram esrar maddesine polis tarafından el konuldu. Ekipler evli bir çocuk babası CHP'li yönetici Halil Yıldırım ile araçta bulunan M.E. isimli kadın ve A.M.Ö isimli kişiyi gözaltına aldı.

CHP'li yönetici esrar ve kokainle yakalandı - Resim : 2

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yakınlığıyla bilinen Yıldırım ile yanındaki iki kişi hakkında 'uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

CHP'li yönetici esrar ve kokainle yakalandı ile ilgili etiketler CHP Aydın uyuşturucu Esrar kokain
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.