CHP'li Yarkadaş'tan Akşener'le ilgili dikkat çeken iddia!

Cumhurbaşkanlığı seçimleri giderek yaklaşırken Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı henüz belli değil. Gündem iyiden iyeye ısınırken tv100 ekranlarında CHP'li eski vekil yazar Barış Yarkadaş flaş bir iddia ortaya attı.

TV100 ekranlarında canlı yayında konuşan eski CHP milletvekili Gazeteci Barış Yarkadaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in hakkında flaş açıklamalarda bulundu. CHP ile İYİ Parti’nin arasının kızıştığını söyleyen Yarkadaş "Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu'nun daha fazla oy almasından korkuyor." ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCEDE MANSUR YAVAŞ’IN ADAYLIK TEKLİFİNİ REDDETTİ DEMİŞTİ

CHP milletvekili Gazeteci Barış Yarkadaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a Cumhurbaşkanı adayı olmayı teklif ettiğini iddia etti.

Yarkadaş, Yavaş'ın Akşener'e olumsuz yanıt verdiğini, Meral Akşener'in ise sonraki toplantılarda Mansur Yavaş'ın adını duyunca "Kardeşim gel aday ol dedim kabul etmedi ben daha ne yapayım" dediğini öne sürdü.

 

CHP'li Yarkadaş'tan Akşener'le ilgili dikkat çeken iddia! ile ilgili etiketler Meral Akşener CHP İYİ Parti Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.