CHP'li vekilin oğlunun düğünü parti içinde tartışma yarattı iddiası: Dikkat çeken Mehmet Ağar detayı

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu'nun oğlu Tolga Şaroğlu'nun 30 Temmuz'da yapılacak düğünün Elazığ'da gerçekleşecek olmasının parti içinde tartışmalara neden olduğu iddia edildi. Şaroğlu'nun düğünü eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın katılması için Elazığ'da yapacağı belirtiliyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu'nun oğlu Tolga Şaroğlu, 30 Temmuz'da düzenlenecek düğünle Sultan Yıldırım ile evlenecek. Düğünün önce Tunceli'de yapılması planlanırken sonradan Elazığ'a alındığı öğrenildi. Düğüne eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar'ın onur konuğu olarak davet edildiği belirtiliyor.

CHP'li vekilin oğlunun düğünü parti içinde tartışma yarattı iddiası: Dikkat çeken Mehmet Ağar detayı

Mehmet Ağar'ın Tolga Şaroğlu'nun kirvesi olduğu ve Şaroğlu'nun adını koyan kişinin yine Ağar olduğu öğrenildi. Öte yandan Tunceli'deki iki 5 yıldızlı otelin sahibi ve işletmecisi olan Polat Şaroğlu'nun düğünü Elazığ'da gerçekleştirmesi ise parti içinde tartışmalara neden oldu.

CHP'li vekilin oğlunun düğünü parti içinde tartışma yarattı iddiası: Dikkat çeken Mehmet Ağar detayı - Resim : 2

CHP’DE MEHMET AĞAR RAHATSIZLIĞI İDDİASI!

SuperHaber'in edindiği kulis bilgilerine göre düğüne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra yaklaşık 33 milletvekili katılacak. Ünlü sanatçıların da katılmasının beklendiği düğünün Tunceli'den Elazığ'a alınmasının arkasında ise Mehmet Ağar detayının olduğu öne sürüldü. Düğünün, Mehmet Ağar'ın katılımı için Tunceli'den Elazığ'a alındığı iddia edildi.

CHP'li vekilin oğlunun düğünü parti içinde tartışma yarattı iddiası: Dikkat çeken Mehmet Ağar detayı - Resim : 3

KILIÇDAROĞLU'NUN SESSİZ KALMASI TEPKİ TOPLADI

CHP'li vekil Şaroğlu'nun oğlunun düğününün Tunceli'den Elazığ'a alınmasına parti içinden tepkiler geldiği belirtiliyor. Düğünün Elazığ'a alınmasının nedeni olarak ise 'Ağar'ın Tunceli'ye gelişi nedeniyle CHP'li vekillerin tepki toplama ihtimali' gösterildi. CHP'li vekillerin ise konuyla ilgili ”O zaman Adana milletvekili Mersin’de, Diyarbakır milletvekili Gaziantep’de düğün yapsın. Ağar‘ı kıramadığı için ayağına düğün götürüyor, böyle şey görülmedi." şeklinde tepki gösterdikleri iddia edildi.

 

CHP'li vekilin oğlunun düğünü parti içinde tartışma yarattı iddiası: Dikkat çeken Mehmet Ağar detayı ile ilgili etiketler Düğün Elazığ Tunceli CHP Mehmet Ağar polat şaroğlu tolga şaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.