CHP'li vekilden önce dezenformasyon, sonra provokasyon!

CHP'li Antalya Milletvekili Rafet Zeybek'in orman yangını bölgesindeki dezenformasyonunu ortaya çıkaran basın mensuplarına saldırmasına İletişim Başkanı Fahrettin Altun tepki gösterdi.

CHP'li Antalya Milletvekili Rafet Zeybek'in orman yangını bölgesindeki dezenformasyonunu ortaya çıkaran basın mensuplarına saldırmasına Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Milletin vekilliğini yapması gereken bir kişi nasıl olur da bu zor günlerde kamuoyunu bilgilendirmek ve dezenformasyonla mücadele etmek için sahada çalışan basın mensuplarına böyle davranır? Hem de bir kadına; aklım almıyor! Haklı mücadelenizde yanınızdayız." ifadelerini kullandı.

ULUSLARARASI MEDYA ENFORMASYON DERNEĞİNDEN KINAMA

CHP'li Antalya Mileltvekili Rafet Zeybek'in basın çalışanına saldırmasına Uluslararası Medya Enformasyon Derneğinden (UMED) kınama geldi.

UMED'den yapılan açıklamada, "Yangın bölgesinde uçak olmadığını iddia ederek provokasyona imza atan, oynadığı oyunu Ülke TV bozunca; basın emekçilerine saldıran, CHP'li Antalya Mileltvekili Rafet Zeybek'i kınıyoruz. Geçmiş olsun Ülke TV." ifadelerine yer verildi.

 

Kaynak: Akşam Gazetesi

CHP'li vekilden önce dezenformasyon, sonra provokasyon! ile ilgili etiketler CHP Kavga Antalya Yangın uçak vekil provokasyon Dezenformasyon yalan tartışma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.