CHP'li vekil Tufan Köse, koronavirüse yakalandı

Gelen son dakika haberine göre; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Tufan Köse, koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Çorum Milletvekili Tufan Köse, 3 gün önce kendisini halsiz ve iyi hissetmemesi üzerine bulaş şüphesi nedeniyle hastaneye giderek test yaptırdı.

KENDİNİ KARANTİNAYA ALDI

Test sonucu pozitif çıkan Köse, 2 gün hastanede gözetim altında tutulduktan sonra evine giderek kendini karantinaya aldı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Köse’nin evinde karantina altında olduğunu ve eşi ile çocuklarının testlerinin ise negatif çıktığını açıklayarak, “Vekilimiz doktorun verdiği ilaçları kullanıyor. 14 gün evinde kendini izole edecek. Sağlığı gayet iyi ve endişe edilecek bir durum yok” dedi.

TUFAN KÖSE KİMDİR?

1967 yılında Çorum'da doğmuştur. 

Avukat; Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.

Serbest avukat olarak çalıştı. Halkevleri, İHD gibi birçok sivil toplum örgütünde üyelik, Çağdaş Hukukçular Derneğinin Kuruculuğu ve Çorum Şube Başkanlığı görevlerinde bulundu.

24, 25 ve 26. Dönemde Çorum Milletvekili seçildi. Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve TBMM Başkanlık Divanı İdare Amiri olarak görev yaptı. Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu ve Anayasa Komisyonu Üyesi olarak görev aldı.

Köse, evli ve 2 çocuk babasıdır.

CHP'li vekil Tufan Köse, koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Korona Test Çorum CHP Tufan Köse vekil
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.