CHP'li vekil şehit cenazesinde gülücükler saçmıştı!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Türk milletinin göz bebeği Türk Silahlı Kuvvetleri için 'satılmış ordu' diyerek hakaret etti. Her kesimden büyük tepki alan Başarır'ın daha önce de, PKK tarafından şehit edilen Piyade Er Mustafa Korkmaz'ın cenazesinde gülerken çekilen görüntüsü ortaya çıktı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Pandemi ve terörle mücadelede çok önemli bir dönemden geçen Türkiye, içeride çeşitli provokasyonlara maruz bırakılıyor. Uluslararası gözlemciler, Türkiye’de meydana gelen bu provokasyonların dış bağlantılı olduklarını ifade ediyorlar.

CHP’Lİ BAŞARIR’DAN SKANDAL SÖZLER!

Yurt içinde meydana gelen provokasyonlara en belirgin örnek, geçtiğimiz akşam yaşandı. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, katıldığı bir televizyon programında, Türk milletinin göz bebeği TSK için "satılmış ordu" diyerek hakaret etti.

HER KESİMDEN BÜYÜK TEPKİ GÖRDÜ!

Programa katılan diğer konukların tepkisiyle karşılaşan CHP’li Başarır, söyledikleri karşısında özür dilemeden ısrarını sürdürünce  konuklar tarafından büyük tepki gördü.

VEKİLLİKYEN İSTİFASI İSTENDİ!

Ali Mahir Başarır adlı milletvekilinin sözlerine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Mahir Ünal da tepki gösterdi. Ünal, CHP’li vekile, "Aziz Milletimizi temsil etme onuruna sahip değilsin" diyerek sosyal medya hesabından istifa çağrısında bulundu.

BU İLK VUKUATI DEĞİLMİŞ!

Öte yandan Başarır'ın daha önce PKK tarafından şehit edilen Piyade Er Mustafa Korkmaz'ın cenazesinde gülerken görüntülendiği ortaya çıktı. Başarır'ın o görüntüsü yeniden eleştirilerin hedefi oldu.

CHP'li vekil şehit cenazesinde gülücükler saçmıştı!

SOSYAL MEDYADAN DA TEPKİ ÇEKTİ!

CHP’li Ali Mahir Başarır’a,sosyal medyadan da yoğun eleştiriler geldiği görüldü:

-“PKK tarafından Şehit edilen P. Er Mustafa Korkmaz'ın cenazesinde gülen Ali Mahir Başarır, Türk Ordusuna "Satılmış" dedi diye neden şaşırıyorsunuz?”

-“Bunlar, kendilerini bu topraklara ve bu toprakların değerlerine ne zaman ait gördü ki: şimdi görsünler...” şeklinde yorumlar yazıldı.

 

CHP'li vekil şehit cenazesinde gülücükler saçmıştı! ile ilgili etiketler CHP TSK Ali Mahir Başarır şehit cenazesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.