CHP'li vekil Rafet Zeybek'ten Ülke TV muhabirine çirkin saldırı!

Girdiği her ortamda sürekli 'basın özgürlüğü'nden dem vuran CHP'nin Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, yangın bölgelerine hava müdahalesi yapılmadığına dair algı operasyonu yaparken bu durumu ortaya çıkaran Ülke TV çalışanlarının üstüne yürüdü. Zeybek'in şoförü, yaydıkları dezenformasyonla mücadele eden basın mensuplarına saldırmaya kalktı.

Türkiye pek çok bölgesini saran yangınla mücadele ederken bir diğer yandan da dezenformasyona karşı adeta bir savaş veriyor.

Antalya'nın CHP'li vekili Rafet Zeybek bölgedeki yangına hava müdahalesinin olmadığı yönünde bir algı operasyonuna imza atarken bu yalanı ortaya çıkaran basın emekçilerinin üzerine yürüdü.

KADIN MUHABİRİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Gerçekleri hazmedemeyen CHP'li vekil, çalışmaları yerinde görüntüleyen ÜLKE TV ekibini önce sosyal medya hesabından hedef gösterdi. Bununla da yetinmeyen Rafet Zeybek, makam şoförüyle birlikte ağır hakaretler ederek, ÜLKE TV muhabiri Sevgi Deniz ve kameraman Fatih Durmuş'a saldırı girişiminde bulundu.

CHP'li vekilin provokasyonu ve muhabirlerlere saldırısı vatandaşlar tarafından da tepkiyle karşılandı.

ALTUN'DAN SERT TEPKİ: AKLIM ALMIYOR

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Antalya Mileltvekili Rafet Zeybek'e sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

Altun açıklamasında, ''Milletin vekilliğini yapması gereken bir kişi nasıl olur da bu zor günlerde kamuoyunu bilgilendirmek ve dezenformasyonla mücadele etmek için sahada çalışan basın mensuplarına böyle davranır? Hem de bir kadına; aklım almıyor! Haklı mücadelenizde yanınızdayız.'' ifadelerine yer verdi.

 

RTÜK BAŞKANI'NDAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman'ı arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

CHP'li vekil Rafet Zeybek'ten Ülke TV muhabirine çirkin saldırı! ile ilgili etiketler Ülke TV muhabir Saldırı CHP Rafet Zeybek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.