CHP'li vekil Öztürk Yılmaz şimdi de ezana dil uzattı!

Camileri ahıra çeviren, ezanı Türkçe okutan CHP zihniyeti yine hortladı. CHP milletvekili Öztürk Yılmaz, katıldığı televizyon programında ezanın Arapça okunmasından rahatsız olduğunu itiraf etti.

Gündeme sürekli skandal çıkışlarıyla gelen CHP milletvekili Öztürk Yılmaz, katıldığı televizyon programında 'Andımız' tartışılırken olaya skandal bir boyut kazandırıp ezanın Arapça okutulmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

"Ezan Türkçe okunmalı" diyen Yılmaz'a Doç. Dr. Selman Öğüt, "sen kendi camini aç Türkçe okut o zaman" diyerek tepki gösterdi.

CHP'Lİ YILMAZ'A ÖĞÜT'TEN YANIT
Arapça ezandan rahatsız olan ve Türkçe ezan okutulmasını savunmayı sürdüren Öztürk Yılmaz, ezanın CHP döneminde zorla Türkçe okutulduğunu hatırlatan Öğüt'e verecek cevap bulamayınca hakaretler savurup yalakalıkla suçladı...

İşte CHP'li Öztürk Yılmaz'ın skandal açıklamaları... 

 "SENSİN ÖSO'YA 'TERÖRİST' DİYEN"

Programdan gergin anların yaşanmasına sebep olan bu sözlere Selman Öğüt, "sensin yalaka ÖSO'ya terörist diyen de sensin" diyerek çok sert çıktı ve Öztürk Yılmaz'ı özür dilemeye davet etti.

CHP'li vekil Öztürk Yılmaz şimdi de ezana dil uzattı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.