CHP'li vekil Ahmet Kaya koronavirüse yakalandı

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Trabzon'da katıldığı programlar sonrası gittiği Ankara'da yüksek ateş şikayeti ile hastaneye başvurduğunu, yaptırdığı testin pozitif çıktığını duyurdu.

Kaya paylaşımında, "Değerli Dostlarım, Trabzon'da katıldığım programlar sonrasında vücudumda biraz ateş ve ağrılar oluştu. Koronavirüsten şüphelendik ve ailece test yaptırdık, benim testim pozitif çıktı. Çok şükür eşimin ve çocuklarımın negatif çıktı. Şimdi Ankara'dayım, evde tedavim devam ediyor. Çok şükür durumum iyi. Doktor tavsiyesiyle telefonlara bakamıyorum. Lütfen kusuruma bakmayın. Sizlerden ricam aman dikkatli olun, kalabalıklardan uzak durun. Tüm dostlarıma çok selamlar, teşekkürler" ifadelerini kullandı.

CHP'li vekil Ahmet Kaya koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler CHP Ahmet Kaya vekil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.