CHP'li Tuncay Özkan yeniden medya patronu!

Halk TV'nin yerine yeni bir kanal için arayışa geçen CHP'li Tuncay Özkan, KRT'nin yüzde 51'ini satın aldı.

CHP'nin iletişimden sorumlu genel başkan yardımcısı Tuncay Özkan Halk TV'nin yerine yeni bir kanal için CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ikna etmişti. 

KANALIN YÜZDE 51'İNİ SATIN ALDI

Medyatava'nın haberine göre: Bir aydır KRT ile görüşen Özkan 1,5 milyon dolara kanalın yüzde 51'ini satın aldı. Yaklaşık 9 trilyon liralık bu operasyon ile Tuncay Özkan, Kanaltürk'ün ardından yeniden medya patronu oldu!

AYLIK BÜTÇE CHP'Lİ BELEDİYELERDEN

Tuncay Özkan'ın ilk adımı ise yakın çevresinde bulunan bir isim olan Adnan Bulut'u kanalın başına geçirmek oldu. Kanalın aylık bütçesi ise CHP'li belediye başkanlarından sağlanacak.

Son seçimde Muharrem İnce ve bazı muhalif isimlere yer veren Halk TV kapanma sürecine girerken, doğrudan Tuncay Özkan ve Erdoğan Toprak'a bağlı KRT yayına sokulacak ve kanal parti tarafından desteklenecek.

CHP'li Tuncay Özkan yeniden medya patronu! ile ilgili etiketler Tuncay Özkan CHP Halk TV KRT
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.