CHP'li Tunç Soyer'e "bisikletten in" ikazı!

Belediye binasındaki ofisine bisikletle gidip gelmeye başlayan CHP'li İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e ünlü gazeteci Fatih Altaylı'dan uyarı geldi

Kent içinde bisiklet kullanmayı teşvik etmeyi amaçlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, göreve geldikten sonra makam aracının arkasına bisiklet koyma aparatı taktırdı.

Soyer ilk kez pazar günü kent içinde bisiklet kullanmaya başladı ve bir vatandaşın çektiği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Tunç Soyer, bugün de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına bisikletle gitti. Konak'ta bulunan belediye binasından Cumhuriyet Meydanı'na bisikletiyle giden Soyer'i görenler, cep telefonları ile bu anları kayda aldı.

FATİH ALTAYLI UYARDI!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı ise CHP'li başkana bugün köşesinde önemli bir ikazda bulundu.

Ankara Çubuk'ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uğradığı saldırıyı hatırlatan Altaylı, "Bugünler, bir siyasetçi için işe bisikletle gitme günleri değil. Meteorolojik olarak uygun olsa, siyasi olarak hava uygun değil." ifadelerini kullandı.

İşte Altaylı'nın bugünkü köşesinde yer alan "Bisiklet havası değil" başlıklı bölüm;

"İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, seçim öncesi söz verdiği gibi güzel havalarda Belediye’deki işine bisikletle gitmeye başlamış.

Göze hoş görünen, güzel bir hareket olarak algılanabilir bu durum.

Ama bence yapmasın.

Bu ortamda Tunç Soyer, Tunç Soyer’den daha fazlasını temsil ediyor.

Allah muhafaza, başına bir eş gelmesi, iki ipsiz sapsız tipsizin saldırısına uğraması kendisi için olmadığı gibi, Türkiye için iyi değil.

Bugünler, bir siyasetçi için işe bisikletle gitme günleri değil. Meteorolojik olarak uygun olsa, siyasi olarak hava uygun değil.

Hele bu kadar afişe bir biçimde."

CHP'li Tunç Soyer'e "bisikletten in" ikazı! ile ilgili etiketler Fatih Altaylı İzmir CHP Tunç Soyer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.