CHP'li Tanrıkulu, polisi şehit eden Devrim Erdem’e geçtiğimiz yıllarda böyle sahip çıkmış...

Balıkesir'deki uyuşturucu operasyonunda polis memuru Abdulkadir Güngör'ü şehit eden Devrim Erdem'i arama çalışmaları devam ederken şok eden bir ayrıntı ortaya çıktı. CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, 2014 yılında dönemin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın cevaplaması istemiyle verdiği soru önergesinde, “Balıkesir Kapsut L Tipi Cezaevi’nde adli tutuklu Devrim Erdem elleri kelepçeli olarak üç gün odada tutulduğu iddiası doğru mudur?” ifadelerini kullanmış.

Balıkesir Edremit’ten akşam saatlerinde gelen haber Türkiye’yi yasa boğdu. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ihbarı üzerine içinde silahlı şüphelilerin bulunduğu 35 AAE 965 plakalı otomobili takibe aldı.

Havran’a kadar süren kovalamacada uyuşturucu satıcıları ile polis arasında çatışma çıktı. Olayda polis memuru Abdulkadir Güngör (30) yaralandı. Ağır yaralanan polis memuru Edremit Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

POLİSİ ŞEHİT EDEN ZANLI HER YERDE ARANIYOR

Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sırasında kaçan şüphelilerden Osman Beke, Eray Aykul ve eşi Meral Aykul yakalanarak gözaltına alındı. Polis memuru Abdulkadir Güngör’ü şehit ettiği belirlenen Devrim Erdem ise her yerde aranıyor.

Uyuşturucu satıcısı ve polis katili Devrim Erdem’in ise 2014 yılında kaldığı Balıkesir Kapsut L Tipi Cezaevi’nde CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun hak aradığı isimlerden olduğu ortaya çıktı.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, 2014 yılında dönemin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın cevaplaması istemiyle verdiği soru önergesinde, “Balıkesir Kapsut L Tipi Cezaevi’nde adli tutuklu Devrim Erdem elleri kelepçeli olarak üç gün odada tutulduğu iddiası doğru mudur?” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

CHP'li Tanrıkulu, polisi şehit eden Devrim Erdem’e geçtiğimiz yıllarda böyle sahip çıkmış... ile ilgili etiketler CHP Şehit Sezgin Tanrıkulu Devrim Erdem Abdulkadir Güngör
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.