CHP'li Tanal yine polisle karşı karşıya

FETÖ yayın organı Kanaltürk TV'nin kapatılması kararı sonrası polislerle arbede yaşayan CHP'li Mahmut Tanal, bugün yine polis ile karşı karşıya geldi. Ankara Kuğulu Park'ta protestolarını sürdüren baro başkanlarına destek veren Tanal, barikatları iterek açmaya çalıştı.

Ankara'da yasak olmasına rağmen avukatlar 'çoklu baro' protestolarını sürdürüyor.

Kuğulu Park'ta devam eden protesto gösterilerinde polis, baro başkanlarının yanına avukat ve basın mensuplarının geçişine izin vermedi. Bu durum tartışmaların yaşanmasına neden oldu.

 Avukatlar, polise yönelik “Parkı aç, parkı aç” sloganı atarken, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal da boş durmadı.

2015'TEN BERİ DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK

2015 yılında FETÖ yayın organı Kanaltürk TV'nin kapatılması sonrasında polislerle arbede yaşayan Tanal, bu kez de polis barikatlarını iterek parka girmeye çalıştı.

Yaşanan arbede sonrasında barikatlar kısa süre için açıldı. Ancak polis ekipleri barikatları yeniden kurdu.

CHP'li Tanal yine polisle karşı karşıya

HDP'Lİ VEKİL DE DESTEK VERDİ

Öte yandan baro başkanları ve avukatların protestosuna destek için gelenler arasında HDP İstanbul Milletvekili Oya Ersoy ve Bağımsız Milletvekili Ahmet Şık da yer aldı.

CHP'li Tanal yine polisle karşı karşıya ile ilgili etiketler polis CHP Mahmut Tanal baro barikat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.