CHP'li Soyer'in 'Yüzülebilir' dediği Bostanlı sahili pislik içinde: Kaplumbağa bile ölmüş...

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'yüzülebilir' dediği Bostanlı sahilinin pisliği sosyal medyada büyük tepki çekti. Kaplumbağanın bile zehirlenip öldüğü görülen görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Daha önce defalarca İzmir İnciraltı ve Karşıyaka kıyılarında rastlanan deniz marulunun görüldüğü Bostanlı sahili şimdi pislikleriyle gündeme geldi.

İzmir'in Karşıyaka ilçesine bağlı Bostanlı sahilinde denizin üzeri, halk arasında 'deniz marulu' olarak bilinen 'ulva lactuca' adlı yeşil renkli yosunlarla kaplandı.

CHP'li Soyer'in 'Yüzülebilir' dediği Bostanlı sahili pislik içinde: Kaplumbağa bile ölmüş...

ÇÖP VE PİSLİKLERLE DOLDU

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde ise sahil kıyılarının çöp ve pisliklerle dolduğu görüldü. Kaplumbağanın bile zehirlenip öldüğü tahmin edilen görüntüler büyük tepki çekti. 

Akıllara İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Bostanlı hakkında 'Yüzülebilir körfez' sözlerini getirdi. 

CHP'li Soyer'in 'Yüzülebilir' dediği Bostanlı sahili pislik içinde: Kaplumbağa bile ölmüş... - Resim : 2

CHP'li Soyer'in 'Yüzülebilir' dediği Bostanlı sahili pislik içinde: Kaplumbağa bile ölmüş... - Resim : 3

 

CHP'li Soyer'in 'Yüzülebilir' dediği Bostanlı sahili pislik içinde: Kaplumbağa bile ölmüş... ile ilgili etiketler Tunç Soyer İzmir CHP bostanlı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.