CHP'li Şişli Belediyesi'ne terör operasyonu

İstanbul'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda aralarında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz'un da olduğu 19 kişi gözaltına alındı. Yavuz'un HDP kontenjanından, CHP listesinden, Şişli Belediye Meclis Üyesi olarak Şişli Belediye Başkan Yardımcısı olduğu öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, kentte PKK/KCK adına faaliyette bulundukları iddiasıyla 25 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, farklı ilçelerde 28 adrese düzenledikleri eş zamanlı operasyonda, aralarında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz'un da bulunduğu 19 şüpheliyi yakaladı.

Adreslerde yapılan aramalarda, 1 tabanca, 1 yedek şarjör ve 103 mermi ve çok sayıda örgütsel döküman ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

HDP KONTENJANINDAN ADAY

Cihan Yavuz'un HDP kontenjanından, CHP listesinden, Şişli Belediye Meclis Üyesi olarak Şişli Belediye Başkan Yardımcısı olduğu öğrenildi.

Yavuz’un adının Kadıköy’de molotof atılması olayına da karışmıştı. 

CHP'li Şişli Belediyesi'ne terör operasyonu ile ilgili etiketler Şişli CHP PKK Operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.