CHP'li Hüseyin Avni Sipahi'nin adının yazdığı bina kurşunlandı!

Beşiktaş Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi geçtiğimiz ocak ayında CHP'li Beşiktaş Belediyesi eski Başkanı Murat Hazinedar ile birlikte görevden alınmıştı. Sipahi’nin İstanbul Çekmeköy'de adının yazdığı bina dün gece kurşunlandı. Polis esrarengiz olayı çözmek için çalışmalarını sürdürüyor.

CHP'li Beşiktaş Belediyesi'nin Başkanı Murat Hazinedar ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi, İçişleri Bakanlığı'nın kararıyla görevden alınmıştı.

ÇOK SAYIDA KURŞUN İSABET ETTİ

Sabah'tan Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre, Hüseyin Avni Sipahi'nin İstanbul Çekmeköy'de adının yazdığı binada dün akşam polisi alarma geçiren bir olay yaşandı.

CHP'li Hüseyin Avni Sipahi'nin adının yazdığı bina kurşunlandı!

Sipahi'nin Çekmeköy Belediyesi'ne yakın mesafede bulunan adının büyük puntolarla yazdığı bina otomatik silahlarla tarandı. Çok sayıda kurşun binanın camlarına isabet etti. Kurşunların Sipahi'nin isminin üstüne atılmadı dikkat çekti.

GÖRÜNTÜLER İNCELENİYOR
Olayın kim ya da kimlerce gerçekleştirildiği yönünde emniyet güçlerince çalışma başlatıldı. Bu kapsamda güvenlik kamera görüntüleri incelemeye alındı. Hüseyin Avni Sipahi olay ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Bina bana ait değil, orada ofisim de yok. Yalnız 3 ofisin camlarını kiralayıp adımı yazdırdım. Yıllardır binada adım yazar. Belki benim olduğu o yüzden zannediliyor. Ben adım yazdığı için mi kurşun sıkılmış onu da bilmiyorum' dedi.

Bilindiği gibi geçtiğimiz Ocak ayında İçişleri Bakanlığı'nca, 'Usulsüz ihale' ve 'Görevi kötüye kullanma' gibi suçlamalarla Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile birlikte Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi de görevden alınmıştı.

 

CHP'li Hüseyin Avni Sipahi'nin adının yazdığı bina kurşunlandı! ile ilgili etiketler Çekmeköy hüseyin avni sipahi silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.