CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan üstü kapalı 'fezleke' tehdidi

CHP'ye yakın televizyon kanalı Halk TV canlı yayınında konuşan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, terör ile iltisakları nedeni ile haklarında fezleke hazırlanan HDP'li vekilleri savundu. Tanrıkulu, vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılması durumunda ABD'nin Türkiye'ye ağır bedeller ödetebileceğini söyledi.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP'ye yakın televizyon kanalı Halk TV'nin canlı yayınına konuk olarak HDP'li milletvekillerinin fezlekelerinin Meclis'e gelmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

HDP'lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına karşı çıkacağını ifade eden Sezgin Tanrıkulu, açıklamalarının devamında Amerikan sözcülüğüne soyundu.

Türkiye'nin bu durumda ağır bedeller ödeyeceğini söyleyen Tanrıkulu, bu bedellerin sadece siyasal değil ekonomik de olacağını sözlerine ekledi.

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan üstü kapalı 'fezleke' tehdidi

"AKLI SELİM SİYASETÇİLER BUNU GÖRÜRLER"

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, HDP'lileri savunduğu konuşmasında şunları söyledi:

"Bu Türkiye'nin yararına değil. Bunun zararlarını Türkiye çok açık bir biçimde geçmişte gördü. En yakın 2016'da gördü. Dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla, nasıl bir süreçle karşı karşıya kaldığınu gördü Türkiye. Bunun Türkiye'ye bir yararı yok. Türkiye'nin iç barışını hizmet etmez.

Bu kayyum siyasetinden sonra, siyasi temsil bakımından insanların temsilinin engellenmesi, daha büyük siyasal sonuçlara yol açar. Aklı selim siyasetçiler bunu görürler.

"AĞIR SONUÇLAR YARATIR"

Hele hele, ABD'de yeni gelişen siyasal eğilimler, Türkiye bakımından çok daha ağır sonuçlara yol açabilecek bir ortam yaratır. Ekonomi bakımından ağır sonuçlar yaratır. Bu sadece siyasal olmaz. Ekonomi bakımından da ağır sonuçları olur."

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan üstü kapalı 'fezleke' tehdidi ile ilgili etiketler CHP İstanbul milletvekili HDP Sezgin Tanrıkulu fezleke
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.