CHP'li Selin Sayek Böke'nin Gergerlioğlu yası

HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun terör örgütü propagandası suçundan milletvekilliği düşürüldü. Karara CHP'lilerden çok sert tepkiler gelirken, CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ise canlı yayında ağlamamak için kendisini zor tuttu.

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun, "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan milletvekilliği düşürüldü.

HDP'ye en büyük destek ise gizli ittifak ortakları CHP'den geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP'lileri arayarak üzüntüsünü dile getirdi. CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ise ağlamamak için kendisine zor engel oldu.

"ÇOK ÜZGÜNÜM..."

CHP'ye yakın televizyon kanalı Halk TV'de konuşan Böke,  "Yani çok üzgünüm. Ülke olarak hak etmediğimiz bir şey yaşadığımızı düşünüyorum ve çocuklarımızın geleceğini yok eden bir anlayışın içindeyiz. Buna izin vermeyeceğiz. Yani hakikaten vermememiz gerekiyor. Alışmamamız gerekiyor yaşananlar normal değil. Demokrasiye sahip çıkarsak bu ülkenin potansiyelini aydınlık bir geleceğe taşımamız mümkün." dedi.

Böke'nin açıklamasının ardından programın moderatörü, Böke'ye "Çok duygulandığınızı görüyorum." derken Böke de "Öyle hissediyorum." şeklinde yanıt verdi.

CHP'li Selin Sayek Böke'nin Gergerlioğlu yası - Resim : 2

 

CHP'li Selin Sayek Böke'nin Gergerlioğlu yası ile ilgili etiketler CHP HDP selin sayek böke ÖmerFaruk Gergerlioğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.