CHP'li Özkoç'un yurt paylaşımına fotoğraflı yanıt! Bakan Kasapoğlu 'Kötü niyetli' diyerek açıkladı...

CHP'li Engin Özkoç'un sosyal medya hesabından yaptığı KYK'nın açtığı yurt, İBB'nin açtığı yurt karşılaştırmasına Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu fotoğraflarla yanıt verdi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç Twitter hesabı üzerinden KYK yurt algı operasyonu yapınca Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu fotoğraflarla cevap verdi. 

KYK YURTLARI İLE İBB YURTLARINI KARŞILAŞTIRMAYA KALKTI

Sosyal medya hesabından nereden alındığı belli olmayan iki fotoğraf paylaşarak "İBB'nin açtığı yurt/ KYK'nın açtığı yurt" diyen Özkoç, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yaptığı yurtları İstanbul Belediyesi ile karşılaştırmaya kalktı.

"EKSİK VE KÖTÜ NİYETLİ PAYLAŞIM"

Fotoğrafların gerçeğini ve doğrusunu resmi sosyal medya hesabından paylaşan Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Kasapoğlu şu açıklamada bulundu:

"Sayın Özkoç, bu eksik ve kötü niyetli paylaşımınıza istinaden, ülkemizin dört bir yanındaki 'GSB Yurtlarımızın' fotoğraflarından paylaşmak isterim. Sonuçta yanlışları düzeltmek de görevimiz, öyle değil mi?"

İŞTE KYK'YA AİT YURTLARDAN BAZI GÖRÜNTÜLER;

CHP'li Özkoç'un yurt paylaşımına fotoğraflı yanıt! Bakan Kasapoğlu 'Kötü niyetli' diyerek açıkladı...

CHP'li Özkoç'un yurt paylaşımına fotoğraflı yanıt! Bakan Kasapoğlu 'Kötü niyetli' diyerek açıkladı... - Resim : 2

CHP'li Özkoç'un yurt paylaşımına fotoğraflı yanıt! Bakan Kasapoğlu 'Kötü niyetli' diyerek açıkladı... - Resim : 3

CHP'li Özkoç'un yurt paylaşımına fotoğraflı yanıt! Bakan Kasapoğlu 'Kötü niyetli' diyerek açıkladı... - Resim : 4

CHP'li Özkoç'un yurt paylaşımına fotoğraflı yanıt! Bakan Kasapoğlu 'Kötü niyetli' diyerek açıkladı... ile ilgili etiketler CHP Engin Özkoç yurt KYK İBB Mehmet Kasapoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.