CHP'li Özkoç'a Salih Tuna'dan tepki: 'Mizah'tan yargılanmamı istiyor

Son dakika... Sabah yazarı Salih Tuna'nın bugünkü köşesinde kaleme aldığı yazısı için, yasal yollara başvuracağını açıklayan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a, Tuna'dan tepki geldi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Özkoç'un, kendisinin mizahtan dolayı yargılanmasını istediğini belirten Tuna, "Bir de, "gayriciddi bir üslupla" demiş! Bir mizah yazısı için diyor bunu" ifadelerini kullandı.

Sabah yazarı Salih Tuna'nın köşesindeki 'Genel Merkez’de böcek!..'başlıklı yazısı gündeme bomba gibi düştü.

CHP'li Özkoç'a Salih Tuna'dan tepki: 'Mizah'tan yargılanmamı istiyor

CHP'li Özkoç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Sabah Gazetesi yazarı Salih Tuna tarafından bugün ve çeşitli tarihlerde gayriciddi bir üslupla kaleme alınan köşe yazıları hakkında gerekli tüm yasal yollara başvuracağım." dedi.

CHP'li Özkoç'a Salih Tuna'dan tepki: 'Mizah'tan yargılanmamı istiyor - Resim : 2

TUNA'DAN ÖZKOÇ'A TEPKİ

Sabah yazarı Salih Tuna da Özkoç'a tepki göstererek "Özal döneminde, Brecht'ten uyarladığım bir oyun nedeniyle, aynı anda hem komünistlik (141-142. madde) hem de İslamcılık propagandasından (163. madde) yargılandım... Bu CHP'li milletvekili de sonuçta "mizah"tan yargılanmamı istiyor!..Bir de, "gayriciddi bir üslupla" demiş! Bir mizah yazısı için diyor bunu. Seviye bu!..Bilmiyorum ama en azından bunlar için "Köy Enstitüleri" devam mı etseydi acaba?" ifadelerini kullandı.

SALİH TUNA'NIN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

CHP'li Özkoç'a Salih Tuna'dan tepki: 'Mizah'tan yargılanmamı istiyor ile ilgili etiketler Engin Özkoç CHP salih tuna
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.