CHP'li Özkoç provokasyonu böyle kutladı!

CHP'li Engin Özkoç yaptığı skandal konuşmadan sonra Meclis'i karıştırdı. Yumrukların konuştuğu Meclis'ten çıkan Özkoç rezilliğini CHP'li arkadaşlarıyla balık restoranında kutladı. Tuncay Özkan yemekten birlikte neşeli fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.

Engin Özkoç'un TBMM'yi karıştıran konuşmasından sonra skandal sözleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 milyon liralık tazminat davası açtı.

 

Türkiye'yi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarf ettiği sözlerle yay gibi geren CHP’li Engin Özkoç, Tuncay Özkan ve Erdoğan Toprak yaşananlardan sonra Genel Kurul’dan çıkıp soluğu Ankara’da Sardina Balık’ta aldı. Tuncay Özkan, sosyal medya hesabı Twitter’dan Engin Özkoç’un fotoğrafını paylaştı. Neşeli oldukları dikkati çeken CHP’li milletvekillerinin bu davranışı ‘yaptıkları provokasyonu kutluyorlar’ şeklinde yorumlandı.

 

CHP'li Özkoç provokasyonu böyle kutladı! ile ilgili etiketler CHP TBMM Engin Özkoç Tuncay Özkan erdoğan toprak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.