CHP'li Özkan Yalım'ın polis vatandaş dövdü iddiası yalan çıktı!

CHP'li Özkan Yalım'ın Kayseri'de bir grup polisin vatandaşı dövdüğü iddiasıyla paylaştığı video yalan çıktı. Emniyet Genel Müdürlüğü, konuya ilişkin MOBESE kayıtlarını paylaşarak söz konusu iddiaları çürüttü.

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, bir video paylaşarak Kayseri'de bir vatandaşın polisler tarafından dövüldüğünü ileri sürmüştü. 

Yalım'ın paylaştığı videoda öfkeli bir vatandaşın, bir başka kişinin polis tarafından dövüldüğüne ilişkin polislere tepki göstermesi duyuluyordu. 

Ancak polis görüntülerini kaydeden bu kişiye herhangi bir tepki göstermiyor, zor kullanmıyor ve sadece araca binmesini sağlıyordu. 

CHP'li Özkan Yalım'ın polis vatandaş dövdü iddiası yalan çıktı!

Peki dövüldü denilen kişi gerçekten dövülüyor muydu? Özkan Yalım'ın bu iddiası Emniyet Genel Müdürlüğü'nün paylaştığı video ile çürütüldü. 

Görüntülerde kamyon sürücüsü olduğu anlaşılan bir kişi önce polisle konuşuyor. Daha sonra da kaldırıma gidip uzanırken görülüyor. 

Yanına giden polisler ise ona herhangi bir tepki göstermiyor. Hatta bir polis kalkmasına yardım etmek için elini uzatıyor. Şahıs ise yere yatmakta ısrar ediyor bu sırada. Polislerin bu süreçte şahsı ikna etme çabasından başkan hiçbir tavrı ise kameraya yansımıyor. 

 

CHP'li Özkan Yalım'ın polis vatandaş dövdü iddiası yalan çıktı! ile ilgili etiketler CHP Kayseri Emniyet Genel Müdürlüğü Polis vatandaş dövdü iddiası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.