CHP'li Özgür Özel'den, İlhan Kesici açıklaması!

CHP'nin cumhurbaşkanı adayıyla ilgili İlhan Kesici'nin yaptığı açıklamayı değerlendiren Grup Başkanvekikli Özgür Özel, "İlhan ağabey nezaketli davranmış, kendisi de kıymetli bir aday adayıdır." dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Habertürk TV'den Ömer Topsakal'ın sorularını yanıtladı.

İlhan Kesici'nin yaptığı açıklamaları değerlendiren Özgür Özel, "CHP adayını yarın saat 10.00'da açıklayacağız. Yarın da açıklayacağız. Grup toplantısını yönetecek olanlar, orayı yönetecek olanlar, oylamayı yapacak olanların açıklama yapması doğru değil. İlhan Ağabey nezaketli davranmış, kendisi de kıymetli bir aday adayıdır. İlhan ağabey sahadaki en etkili isimlerden birisi. Ondan çok şey öğreniyoruz."dedi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayının ilk konuşmasını Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda yapacağını söyleyen Özel, "Açık alandaki ilk konuşmasını 1.Meclis'in önünde yapabilir." ifadelerini kullandı.

İttifak protokolünün imzalanmasının ertelenmesini değerlendiren Özel, "Kriz değil, zamanlama var. Liderlerin ortak olarak uygun olmaları önemli." dedi.

Demokrat Parti'nin seçime nasıl gireceğini değerlendiren Özel, "Bir genel başkan için benim açıklama yapmam doğru olmaz. Kendileri neyi uygun görürlerse oradan seçime gireceklerdir." şeklinde konuştu.

SOSYAL MEDYADA KESİCİ'YE TEPKİ

Öte yandan CHP'nin uzun zamandır sır gibi sakladığı ve yarın sabah 10.00'da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda düzenlenecek organizasyonla açıklayacağı adayı grup toplantısında açık eden İlhan Kesici'ye sosyal medyada farklı tepkiler geldi. Kesici'nin aday gösterilmediği için kızgınlıkla Kılıçdaroğlu'nun sürprizini bozduğunu öne sürenler oldu.

CHP'li Özgür Özel'den, İlhan Kesici açıklaması! ile ilgili etiketler CHP Özgür Özel ilhan kesici
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.