CHP'li Özcan'dan kan donduran sözler

CHP’li Belediye Başkanı Tanju Özcan Bolu'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin ailelerini üzecek bir şekilde ölen insanların ardından, “Çoğunluğu bir ayağı çukurda olan insanlardı. Dolayısıyla rakamları abartmaya gerek yok” diye konuştu.

Aykırı açıklamalarıyla tepki çeken bir dönem Suriyeli vatandaşları hedefine koyan, mültecilere hizmet veren tesisleri kapatan CHP’li Bolu Belediye Başkan Tanju Özcan, Bolu’daki yerel basının temsilcileri ile önceki gün bir araya gelen Tanju Özcan, koronavirüs dolayısıyla yakınlarını kaybeden ailelerin acılarını tazeledi.

BİR AYAKLARI ÇUKURDA

YeniŞafak'ın haberine göre; Gazetecilerin, “Koronavirüsten dolayı hayatını kaybeden insanların defin işlerini mezarlık işleri müdürlüğü yapıyor. Kaç kişi defnedildiğine dair bir rakam paylaşabilir misiniz?” sorusu üzerine Özcan “Son olarak bir rakam alamadım ama herhalde valiliğin mi bir açıklaması vardı? Yerel basında okudum 40 civarında diye. Yani şöyle söyleyeyim ölenlere baktığınızda, büyük bir çoğunluğu başka hastalıktan muzdarip olan, yaşı da oldukça ileri yaşta olan kişiler. Yani ölenlerin çok büyük çoğunluğu bir ayağı çukurda olan insanlardı” diye konuştu.

 

CHP'li Özcan'dan kan donduran sözler ile ilgili etiketler Suriye CHP Bolu Tanju Özcan Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.