CHP'li Muharrem İnce'den tepki toplayan 'Rus elçi' mesajı

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Binali Yıldırım'a "Başkanlık görüşmeleri ertelensin" çağrısı

Türkiye son dönemde, peş peşe yaşanan provokatif terör saldırılarıyla sarsılıyor.

Son olarak dün akşam Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a suikast düzenlendi.

Türkiye-Rusya ilişkilerini baltalamaya yönelik bu hain terör saldırısında, suikastçının profiline bakıldığında oklar FETÖ'yü gösteriyor.

Bu kritik süreçte, terörle mücadelede toplumsal uzlaşının önemi artarken, yaşanan krizlerden fırsat çıkarmaya çalışan politikacılar da yok değil.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce de, o fırsatçılar arasına ismini yazdırdı. İnce, Rus elçiye yönelik hain terör saldırısının ardından Başkanlık sistemine ilişkin tepki toplayan mesajlar paylaştı.

İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Meclis Başkanı Kahraman’a hitaben, “Başkanlık tartışmaları ihtiyacımız olan birlik ve beraberliğe hizmet etmez aksine ayrıştırır, kutuplaştırır, böler. Gelin terörü konuşalım.” dedi.

Türkiye yangın yeri Meclis’in gündemi Başkanlık. Sn. Cumhurbaşkanı, Sn. Meclis Başkanı, Sn. Başbakan Başkanlık Görüşmelerini erteleyin.

— Muharrem İNCE (@vekilince) 20 Aralık 2016

Başkanlık tartışmaları ihtiyacımız olan birlik ve beraberliğe hizmet etmez aksine ayrıştırır, kutuplaştırır, böler. Gelin terörü konuşalım.

— Muharrem İNCE (@vekilince) 20 Aralık 2016
CHP'li Muharrem İnce'den tepki toplayan 'Rus elçi' mesajı ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.