CHP'li Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un kesin ihracı istendi

CHP, Menemen İlçe Kongresi'nde terör örgütü propagandası yapmaktan hakkında soruşturması bulunan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'u 'kesin ihraç' istemiyle 'tedbirli' olarak disiplin kuruluna sevk etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'u 'Kesin ihraç' istemiyle tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk etti.

CHP'den yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu’nun bugünkü toplantısında, İzmir İl Başkanlığımızın görüşleri ve üç milletvekilimizden oluşan inceleme heyetinin raporu değerlendirilmiş, partimizin ilkeleri ve etik değerleri esas alınarak, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un 'kesin ihraç' istemiyle 'tedbirli' olarak Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine oy birliği ile karar verilmiştir" denildi.

CHP'li Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un kesin ihracı istendi ile ilgili etiketler Menemen CHP Belediye Başkanı ihraç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.