CHP’li Meclis üyesine başörtülü diş hekimine hakaretten soruşturma!

Salgın döneminde filyasyon ekibinde görev yapan Diş hekimi Tuba Taşkın Öztürk, başörtüsü nedeniyle kendisine hakarette bulunan Bahçelievler Belediyesi CHP Meclis üyesi İsmail Hakkı Temel hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Öztürk'ün şikayetinin ardından CHP’li Meclis üyesi hakkında ‘hakaret’ suçundan dava açıldı.

Diş hekimi Tuba Taşkın Öztürk, filyasyon ekibinde görevli olduğu sırada başörtülü olduğu gerekçesiyle kendisine hakaret eden Bahçelievler Belediyesi CHP Meclis üyesi İsmail Hakkı Temel hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bakırköy Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede müşteki Tuba Taşkın Öztürk'ün şikayetinde Bahçelievler İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde diş hekimi olarak görev yaptığı ancak koronavirüs pandemi sebebiyle filyasyon ekibinde görev yaptığı yer aldı.

CHP’li Meclis üyesine başörtülü diş hekimine hakaretten soruşturma!

Olay günü olan 4 Mart tarihinde Bahçelievler Belediyesi Nurettin Topçu Kültür Merkezi'nde Bahçelievler Belediyesi Meclis üyelerine toplu olarak korona virüs testi yaptıkları belirtildi. Bu sırada şüpheli İsmail Hakkı Temel'in kendisine hitaben baş örtüsünü kastederek "ama senin kafanda şu şey varken, ben sana nasıl güvenebilirim, beni zehirlemeyeceğini nereden bilebilirim" şeklinde sözler söylediği aktarıldı.

Tepki göstererek kendisinden sürüntü örneği almak maksadıyla maskesini çıkarmasını istediği sırada "haklıyım ama yani senin kafanda şu şey var, beni zehirlemeyeceğini nereden bilebilirim" şeklinde sözler söyleyerek hakaret ettiği kaydedildi. Bu sözler nedeniyle ise Tuba Taşkın Öztürk'ün şüpheliden şikayetçi oldu ve soruşturma başlatıldı.

CHP’li Meclis üyesine başörtülü diş hekimine hakaretten soruşturma! ile ilgili etiketler başörtüsü tuba taşkın öztürk ismail hakkı temel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.