CHP'li Meclis Üyesi İrfan Gümrah'tan 'eşcinsel evlilik' çıkışı: Artık Osmanlı yok

Son günlerde eşcinsellere yönelik astığı afişlerle gündeme gelen CHP'den dikkat çeken bir çıkış daha geldi. CHP'li Kadıköy Belediyesi'nin Meclis Üyesi İrfan Gümrah, aynı cinsten kişilerin evlenmesinin medeniyetin gereği olduğunu söyleyerek "Artık Osmanlı'nın eski kör bakışından bakmayıp daha modern bakmak gerekir" dedi.

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşcinseller için 'cinsel yönelim yasayla dezavantaj olmaktan çıkacak' pankartının ardından bu kez de CHP'li Mecli üyesi İrfan Gümrah'tan eşcinsel evlilik çıkışı geldi.

Osmanlı Devleti'ni hedef alan Gümrah, "Artık Osmanlı'nın eski kör bakışından bakmayıp daha modern bakmak gerekir" dedi.

"CİNSEL YÖNELİM DEZAVANTAJ OLMAKTAN ÇIKACAK" VAADİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu'nun fotoğraflarının yer aldığı pankartlarda "Etnik köken, inanç, engellilik, cinsel yönelim yasayla dezavantaj olmaktan çıkarılacak" ifadeleri dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "cinsel yönelim" vaadi öncesinde de CHP'li belediyeler LGBT konusunda tepkileri çekmişti. Aralarında İstanbul, Mersin, İzmir, Eskişehir Büyükşehir Belediyelerinin bulunduğu 33 belediyenin resmi sosyal medya hesaplarında destek mesajları yayınlanmıştı.

CHP'li Meclis Üyesi İrfan Gümrah'tan 'eşcinsel evlilik' çıkışı: Artık Osmanlı yok ile ilgili etiketler Osmanlı CHP eşcinsel evlilik İrfan Gümrah
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.