CHP'de eşcinsel kavgası

Küçükçekmece Belediyesi ile Kadınlarla Dayanışma Vakfı(KADAV) arasında imzalanan protokol, Belediye Meclisi'nde LGBTİ tartışmalarını da beraberinde getirdi. CHP Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Ekrem Kaya'nın sözleri büyük tepki çekti.

Küçükçekmece Belediyesi ile KADAV arasında imzalanan protokol, Belediye Meclisi’nde LGBTİ tartışmasına neden oldu.

CHP'Lİ BAŞKANVEKİLİNİN SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Protokolün belediye meclisinde oylanması sırasında CHP Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Ekrem Kaya, LGBTİ’li bireyler tarafından tepki çeken ifadeler kullandı.

‘BİR HASTALIKTIR, BİZİM GÖREVİMİZ ISLAH ETMEKTİR’

Kaya, “Buradaki meclis üyesi arkadaşlarımızın LGBTİ’yi öcü gibi görmesini hoş karşılamıyorum. LGBTİ bir tercih değil, bir hastalıktır. Allah göstermesin hepimiz çoluk çocuk sahibiyiz. Hepimizin ailesinden böyle şeyler olabilir. Bu insanları toplumun dışına itmek, öcü gibi göstermeyi doğru bulmuyorum. Bu insanları ıslah etme yoluna gitmeliyiz. Kaldı ki müşteri olmayan bir dükkan çalışmaz. Bu insanların müşterisi de Türk toplumudur. Bunu normal gördüğüm, hoş karşıladığım için söylemiyorum. Bizim görevimiz, bu insanları ıslah etmektir. Bu insanları toplumun dışına atmak değildir” dedi.

CHP'de eşcinsel kavgası

CHP'de eşcinsel kavgası ile ilgili etiketler CHP Küçükçekmece LGBTİ+ Belediye Meclisi Ekrem Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.