CHP'li Kocadon'un otelinde yangın paniği

Bodrum'da CHP'li eski belediye başkanı Mehmet Kocadon'a ait otelin bulunduğu alanda yangın çıktı. Yangına müdahale eden personel ve otel sakinlerinden 15 kişi yaralandı.

Müsgebi Mahallesinde bir otelin çevresinde bulunan elektrik hattının rüzgar nedeniyle temasından kaynaklanan kıvılcımların otluk alanı tutuşturması ile başlayan yangın bir anda otel çevresindeki palmiye ağaçlarını ve barakaları sardı.

CHP'li Kocadon'un otelinde yangın paniği

Yangına ilk olarak otel personelleri ile yerli turistler bahçe hortumları ve kovalarla müdahale etti. Olay yerine ulaşan Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekipler yangının daha fazla büyümemesi için mücadele etti. Yangına müdahale eden çoğunluğu otel personeli 15 kişi olay yerine gelen ambulanslarla ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

CHP'li Kocadon'un otelinde yangın paniği - Resim : 2

Eski belediye başkanı Mehmet Kocadon’a ait otel çevresinde çıkan yangın sonrasında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ile bazı meclis üyeleri olay yerine gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

CHP'li Kocadon'un otelinde yangın paniği ile ilgili etiketler Bodrum otel Yangın mehmet kocadon
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.