CHP'li Kaftancıoğlu'na verilen cezanın onanması sonrası AK Parti'den ilk yorum

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na verilen 3 cezanın Yargıtay tarafından onanması sonrası AK Parti'den ilk açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Kamu görevlisine hakaret suçlarını, ki 5 davadan 2 de beraat var, yerel mahkeme, İstinaf ve son olarak Yargıtay aşamasında değerlendirmeyecek miydi?! Kendinize gelin!" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Yargıtay'ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında 3 davada verilen kararları onaması ve gelen tepkilerle ilgili "Kamu görevlisine hakaret suçlarını, ki 5 davadan 2 de beraat var, yerel mahkeme, İstinaf ve son olarak Yargıtay aşamasında değerlendirmeyecek miydi?! Kendinize gelin!" yorumunu yaptı.

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun 3 davadan verilen cezaları onadı, 2 davayı ise düşürdü. Karar ardından açıklama yapan Kaftancıoğlu, "Asla ve asla umudunuzu kaybetmeyin. İktidardaki kötülüğü bizler umudu örgütleyerek göndereceğiz" dedi.

AK Partili Bülent Turan kararın ardından yağan tepkilere ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti milletvekillerine yaptığı çağrıyı Twitter'dan alıntılayarak şu ifadeleri kullandı:


Turan, Kaftancıoğlu'nun davaya konu olan söz konusu tweet'lerini paylaşarak Yargıtay kararını desteklediğini ifade etti.

 

 

CHP'li Kaftancıoğlu'na verilen cezanın onanması sonrası AK Parti'den ilk yorum ile ilgili etiketler Bülent Turan Canan Kaftancıoğlu Yargıtay
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.