CHP'li Kaftancıoğlu yasaklarda restoran açtırdı cezayı yedi!

CHP'li Canan Kaftancıoğlu ve beraberindeki CHP'liler, koronavirüs yasaklarına rağmen Nişantaşı'nda bir restoranı açtırıp yemekli toplantı yaptı. Kaftancıoğlu çıkışta karşısında gazetecileri görünce buranın ofis olduğunu iddia etti ancak işletmeciyle birlikte CHP heyetine koronavirüs kısıtlamalarını ihlalden toplam 15 bin 900 TL ceza kesildi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve beraberindekiler koronavirüs yasaklarına rağmen İstanbul Nişantaşı'nda bir restoranı açtırdı, yemekli toplantı düzenledi.

Çıkışta gazetecileri bir anda karşısında gören Kaftancıoğlu, "Ofiste belediye başkanlarımızla özel toplantı yaptık" diyebildi ancak Kaftancıoğlu'nun 'ofis' dediği yer restoran çıkınca polis evrakları Şişli Kaymakamlığı'na gönderildi.

Şişli Kaymakamlığı herekete geçerek Kaftancıoğlu ve heyette bulunan CHP'lilere ceza kesti.

CHP'li Kaftancıoğlu yasaklarda restoran açtırdı cezayı yedi!

Şişli Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada ise şöyle denildi:

"Bazı basın ve yayın organlarında CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve arkadaşlarının Covid-19 tedbirleri kapsamında müşteri kabul edilmemesi gereken bir lokantaya kabul edildiklerine dair haber ve görüntü yer almıştır.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerimizce yapılan çalışmalarda konu olan içeriği itibariyle Covid-19 ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere aykırılık teşkil eden bu görüntülerin 28.01.2021 tarihinde Nişantaşı'nda bulunan bir restoranda çekildiği tespit edilmiş;

yapılan bu tespitler çerçevesinde Kaymakamlığımızca yasak ihlallerinde bulunan işyeri ve şahıslara toplam 15 bin 900 TL idari yaptırım uygulanmıştır"

(DHA)

CHP'li Kaftancıoğlu yasaklarda restoran açtırdı cezayı yedi! ile ilgili etiketler Canan Kaftancıoğlu CHP Son dakika istanbul il başkanı pandemi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.