CHP'li kadının 'aslan sütü' tercihi

CHP'nin kürsüye çıkardığı ve yoksulluktan bahsederken "Torunum dün süt istedi, alamadım" diyen Yıldız Bacıoğlu'nun içki sofrasında çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Kullanıcılar, 'Tercihini aslan sütünden yana yapmış' yorumunda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, emekliler ve hak sahipleriyle birlikte CHP Genel Merkezi önünde basın açıklaması yaptı.

Konuşmaların ardından kürsüye çıkan Yıldız Bacıoğlu, iki çocuğunun da işsiz olduğunu ve geçinemediğini belirterek "Ben bir anneyim. 19 yıldır yeter artık canımıza tak etti. Ben bu kışı battaniye altında geçirdim çocuklarımla. Torunum dün benden süt istedi alamadım. Bir anne olarak utanıyorum çocuklarımdan." dedi.

Bacıoğlu'nun o sözleri Ağbaba tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

SÜT ALAMAYAN KADIN ALKOL MASASINDA

Görüntülerin ardından, aç olduğunu ve süt bile alamadığını söyleyen Bacıoğlu'nun alkol masasında çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.

O görüntüleri paylaşanlar, 'Bacıoğlu tercihini aslan sütünden yana kullandı' yorumunda bulundu.

CHP'li kadının 'aslan sütü' tercihi

Görüntüleri paylaşan akademisyen Deniz Ülke Arıboğan da "Hakikaten bazı iletişim ajanslarında ya bir zeka ya da bir özen sorunu var. Bu tür iletişimsel faaliyetlerde kullanılacak insanları sosyal medyadan, googledan falan taratmak çok mu zor? Antep fıstığıyla Viski içerken resim paylaşan bu kadın mı yoksul kesimi temsil ediyor?" sözleriyle tepkisinidile getirdi.

 

CHP'li kadının 'aslan sütü' tercihi - Resim : 2

CHP'li kadının 'aslan sütü' tercihi ile ilgili etiketler CHP emekli Kadın Süt video içki

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.