CHP'li Kadıköy Belediyesi'nde rüşvet operasyonu: 224 kişi hakkında gözaltı kararı!

İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, aralarında Kadıköy Belediyesi'nde görevli personelin de olduğu 54'ü kamu görevlisi 224 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında rüşvet almak, vermek, aracılık etmek ve resmi belgede sahtecilik suçlarından, çoğunluğu Kadıköy Belediyesi'nde görevli zabıta personeli ile belediye mühendislerinin de aralarında yer aldığı 54’ü kamu görevlisi olmak üzere toplam 224 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. 

İzmir, Adana, Kocaeli ve Şırnak illerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

CHP'li Kadıköy Belediyesi'nde rüşvet operasyonu: 224 kişi hakkında gözaltı kararı! ile ilgili etiketler Kadıköy CHP Rüşvet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.