CHP'li İzmit Belediyesi, AK Parti'nin restore edip açtığı tarihi hamamı yeniden açtı

CHP yönetiminde bulunan İzmit Belediyesi, dört sene önce AK Parti yönetiminin restore edip hizmete açtığı hamam için açılış kurdelesi kesti.

Kocaeli İzmit'in Akçakoca Mahallesi’nde 14.yüzyıldan kalma Tarihi Süleyman Paşa Hamamı, belediyenin AK Parti yönetiminde olduğu dönem yeniden restore edilip, hizmete açılmıştı.

Belediyenin 8 yılda restore ettiği hamamın açılışı, AK Partili İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve 2.Abdülhamit Han’ın 4.kuşaktan torunu Orhan Osmanoğlu'nun katıldığı törenle gerçekleşmişti.

CHP'li İzmit Belediyesi, AK Parti'nin restore edip açtığı tarihi hamamı yeniden açtı

CHP'Lİ BELEDİYE YENİDEN AÇTI

Ancak tarihi hamama geçen hafta CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet yeniden açılış töreni düzenledi.

Hamam içinde belediyenin işleteceği kafeterya oluşturan Hürriyet, bu nedenle açılış kurdelesi kesti. Partililerle birlikte yaptığı açılış töreninde konuşan Hürriyet, bölgenin aynı zamanda Roma dönemi izleri taşıdığına da vurgu yaptı.

Hürriyet, şunları söyledi:

“Gerek seçim dönemi kampanya konuşmalarımda gerekse seçildikten sonraki stratejik plan toplantılarında hep bu kentin 3 bin yıllık Roma tarihinden bahsettim. İstanbul’dan bile önce başkentlik yapmış, önemli izleri taşıyan, önemli bir zenginliğe sahip bir kent. Uzun vadede halkımıza, esnafımıza, kadınlara, çocuklara ve bu kentte yaşayan herkese hem ekonomik hem sosyal hem de kültürel katkı sağlayacak iddiasıyla büyük bir kararlılıkla Nikomedia tarihinin ortaya çıkarılması için müthiş bir çaba harcadık”

CHP'li İzmit Belediyesi, AK Parti'nin restore edip açtığı tarihi hamamı yeniden açtı ile ilgili etiketler CHP AK Parti Kocaeli izmit belediyesi tarihi hamam
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.