CHP'li isimler söz konusu Yılmaz Özdil olunca sessizliğe gömüldü!

Fahrettin Altun ve Selçuk Bayraktar'a iftiralarla saldıran CHP'li isimler söz konusu Yılmaz Özdil olunca sus pus oldular.

CHP'li Canan Kaftancıoğlu ve Veli Ağbaba'nın başını çektiği isimler geçtiğimiz günlerde İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar hakkında iftiralarla karalama kampanyası başlattı.

Ancak aynı isimler söz konusu Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in milyonluk villası olunca sessizliğe gömüldü.

KARAGÜL: HADİ CANAN BİR ŞEY SÖYLE!
Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül de söz konusu noktaya dikkat çekerek CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na çağrı yaptı.

Karagül sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı;

''Selçuk Bayraktar’a T3 Vakfı’na, Fahrettin Altun’a üç kuruşluk kiraya yalanlarla saldıranlar, Yılmaz Özdil’in Bodrum’daki bilmem kaç milyonluk villasındaki yolsuzluk için neden tek kelime etmez? Hadi Canan sen de bir şey söyle!''

CHP'li isimler söz konusu Yılmaz Özdil olunca sessizliğe gömüldü! ile ilgili etiketler CHP Yılmaz Özdil Canan Kaftancıoğlu villa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.