CHP'li isimden skandal Azerbaycan sözleri

CHP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz Habertürk ekranlarında Azerbaycan-Ermenistan gerilimine ilişkin skandal açıklamalar yaptı. Çeviköz ''Türkiye’den Azerbaycan’a silah yardımı yapılırken bazı söylentilere göre de bir takım milis ya da cihatçı grupların aktarıldığı şeklinde haberler var.'' şeklinde konuştu.

Ana muhalefet partisi CHP'nin Azerbaycan-Ermenistan arasında yaşananlara ilişkin skandal bir açıkama geldi.

CHP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz, katıldığı canlı yayında tepki çeken ifadeler kullandı.

Çeviköz "12 Temmuz’dan bu yana maalesef gelen haberler bir yandan Türkiye’den Azerbaycan’a silah yardımı yapılırken bazı söylentilere göre de bir takım milis ya da cihatçı grupların aktarıldığı şeklinde haberler var. Rusya’nın da Ermenistan’a değişik yerlerden milis ve silah yardımı yaptığı söyleniyor." ifadelerini kullandı.

Çeviköz'ün açıklaması büyük tepki çekti.

''REZİL BİR OPERASYON''

Gazeteci Turgay Güler de Çeviköz'ün skandal sözlerine tepki gösterdi.

Güler savcıları göreve davet ederek ''CHP Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz “Türkiye Suriyeden cihatçıları Azerbeycana taşıyor” şeklinde rezil bir o kadar da iğrenç yalanla kirli bir operasyona kalkıştı!! Böylece safını da belli etti! Bu aşağılık yalanın hesabını soracak bir savcı yok mu bu ülkede?'' paylaşımını yaptı.

CHP'li isimden skandal Azerbaycan sözleri

 

CHP'li isimden skandal Azerbaycan sözleri ile ilgili etiketler CHP Azerbaycan ünal çevikoz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.