CHP'li İBB'nin Müze Gazhane'deki skandal duvar görselleri tepkiler sonrası kaldırıldı: Darısı kirli zihniyetlerin başına!

İBB tarafından geçen yıl Kadıköy'de açılan Müze Gazhane'ye resmedilen sözde 'sanat eseri' duvar resimleri tepkiler sonrası kaldırıldı. AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak konuyla ilgili, " Az önce yerinde kontrol ettik, “tepkiler üzerine” çizimi kaldırmışlar. Darısı kirli zihniyetlerinin başına" dedi. Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur da "Bu sözümona sanat eserinin adı nedir? Kim hangi sebeple yapılmasına izin verdi? Kime yaptırıldı?" diyerek tepki gösterdi.

İBB tarafından açılan Müze Gazhane'ye resmedilen sözde "sanat eseri" duvar görsellerinin İBB ekipleri tarafından gelen tepkiler üzerine kaldırıldığı ortaya çıktı.

GELEN TEPKİLER SONRASI KALDIRILDI

Sözde sanat eserinin üzerinde yer alan figürlerin kamuya açık, çocukların da görebileceği bir alanda olması sosyal medyada yoğun tepkilere neden olmuş ve duvar resimlerinin kaldırılması istenmişti.

CHP'li İBB'nin Müze Gazhane'deki skandal duvar görselleri tepkiler sonrası kaldırıldı: Darısı kirli zihniyetlerin başına!

"DARISI KİRLİ ZİHNİYETLERİNİN BAŞINA"

AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kamuya açık, çocukların da girdiği alanda sergilenen malum rezil çizim bugüne kadar Müze Gazhane'deydi. Az önce yerinde kontrol ettik, "tepkiler üzerine" çizimi kaldırmışlar. Darısı kirli zihniyetlerinin başına…" dedi.

"KİM HANGİ SEBEPLE YAPILMASINA İZİN VERDİ"

Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur da bugün sosyal medya hesabından, İBB Beyaz Masa ekiplerini etiketleyerek, "Bu sözümona sanat eserinin adı nedir? Kim hangi sebeple yapılmasına izin verdi? Kime yaptırıldı? Ne kadar para ödendi? Cevap vereceğinizi sanmıyorum ama yine de soralım." ifadelerini kullandı.

 

CHP'li İBB'nin Müze Gazhane'deki skandal duvar görselleri tepkiler sonrası kaldırıldı: Darısı kirli zihniyetlerin başına! ile ilgili etiketler İBB İstanbul müze gazhane duvar resim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.