CHP'li İBB'nin iştirakı Beltur'daki fiyatlar görenleri hayrete düşürdü! Çay 5, tost 18 lira!

Sunucu Çağlar Cilara'nın İBB'nin iştirakı Beltur'daki kötü hizmet ve bayat ekmek iddialarının ardından Beltur'daki fahiş fiyatlar gündeme geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimi CHP'ye geçince zam üstüne zam yapılan Beltur'da bir çay 5 TL, tost ise 18 TL oldu.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakı Beltur A.Ş.'nin işlettiği Hidiv Kasrı'ndaki hizmetin kötü olduğunu ve bayat ekmek verildiğini iddia eden Çağlar Cilara'nın isyanı ardından Beltur'daki fiyat zammı gündem konusu oldu. 

Yıllarca İstanbullulara kusursuz bir şekilde hizmet veren Beltur, CHP yönetimine geçtiğinde eleştirilerin hedefi oldu. Öyle ki tarihi Hidıv Kasrı'ndaki Beltur işletmesi, kötü hizmet, bayat yemekler ve menüsü ile İstanbullunun canını sıkıyor.

 VATANDAŞLAR HİZMETTEN MEMNUN DEĞİL

Beltur'un kötü hizmet nedeniyle müşterilerini kaybettiği, işletmeden hizmet alan vatandaşların memnuniyetsizlik nedeniyle bir daha Beltur'u tercih etmediği konuşuluyor.

CHP'li İBB'nin iştirakı Beltur'daki fiyatlar görenleri hayrete düşürdü! Çay 5, tost 18 lira!

 

MUHALİF GAZETECİ DE İSYAN ETTİ

İşletmedeki işbilmezlik son olarak muhalif yayıncılığıyla bilinen Çağlar Cilara'yı da isyan ettirdi. Cilara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Beltur'un Hıdiv Kasrı işletmesi tam bir skandal. Self servise geçildi, önce fiş alıyorsun ardından yan tarafa geçip bir çay için 20 dakika ayakta bekliyorsun. Elinde kırık kahvaltı tepsileriyle başka müşterilerin kalkmasını ayakta bekleyenler var. Tam bir kaos yaşanıyor." dedi.

CHP'li İBB'nin iştirakı Beltur'daki fiyatlar görenleri hayrete düşürdü! Çay 5, tost 18 lira! - Resim : 2

"TIKIR TIKIR İŞLEYEN SİSTEMİ BOZMAYI NASIL BECERİYORLAR"

Cilara, eleştirilerine "Yıllardır tıkır tıkır işleyen sistemi bozmayı nasıl beceriyorlar anlayamıyorum. Beltur çalışanları ile konuştum, onlar da gelen şikayetlerden dertliler, içlerinden biri, "Çok insanı küstürdük, bir gelen bir daha gelmeyeceğini söylüyor" diyor Bu arada ekmekler bayat, menü berbat" sözleriyle devam etti.

CHP'li İBB'nin iştirakı Beltur'daki fiyatlar görenleri hayrete düşürdü! Çay 5, tost 18 lira! - Resim : 3

FAHİŞ FİYATLAR DA TEPKİ ÇEKTİ

Hizmetin kötülüğü konuşulurken şimdi de CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı en büyük şirketlerden biri olan Beltur'daki fiyat listesi, İstanbulluların tepkisine yol açtı.

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'ye ait, kafe hizmetinde bulunan Beltur'da, menülere uygulanan fahiş fiyatlar cep yakıyor.

2 yıl içinde Beltur'a gelen zamlar sonrası vatandaşların şikayetleri de arttı.

ÇAY 5 TL, TOST 18 TL

Bir tostun 18 liradan çayın da 5 liradan satıldığı Beltur'da İstanbullular, acilen fiyatların düşürülmesini talep etti.

CHP'li İBB'nin iştirakı Beltur'daki fiyatlar görenleri hayrete düşürdü! Çay 5, tost 18 lira! ile ilgili etiketler İBB BELTUR Çay Hidiv Kasrı fiyat tost
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.