CHP'li İBB'den büyük skandal! Kar küreme ve tuzlama aracının şoförü zil zurna sarhoş çıktı

İstanbul'da etkili olan kuvvetli kar yağışına CHP'li Ekrem İmamoğlu idaresindeki İBB'nin beceriksizliği de eklenince hayat durma noktasına geldi. Günler öncesinden yapılan uyarılara rağmen gereken önlemleri almayan İBB, felaketlere resmen davetiye çıkardı. İBB'nin son skandalı ise Kadıköy D-100 kara yolunda yaşandı. Belediyeye ait kar küreme ve tuzlama aracı devrilerek kaza yaptı. Kaza yapan araç şoförünün alkollü olduğu öğrenildi.

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı İstanbul'da da şiddetini artırarak devam ediyor. Günler öncesinden uyarı yapılmasına rağmen CHP'li İBB'nin yetersiz çalışmaları vatandaşları da çileden çıkartıyor.

Soğukta dakikalarca bekleyen İstanbullu binecek otobüs bulamazken metro ve metrobüslerde ise adeta izdiham yaşanarak insalık dışı görüntülere sahne oldu.

KAR KÜREME ARACININ ŞOFÖRÜ SARHOŞ ÇIKTI

İBB'ye ait kar küreme ve tuzlama aracı Kadıköy D-100 kara yolunda çalışma yaptığı sırada devrildi. Olayın arkasından ise büyük bir skandal çıktı.

Kazanın ardından trafik ekiplerince 48/5'ten, alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldı. Vatandaşa hizmet götürmesi gereken CHP'li İBB personelinin sarhoş olarak çalışması adeta pes dedirtti.

 

 

 

CHP'li İBB'den büyük skandal! Kar küreme ve tuzlama aracının şoförü zil zurna sarhoş çıktı ile ilgili etiketler İBB İstanbul kar küreme aracı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.