CHP'li İBB'den bir rezalet daha! O anları kaydeden vatandaş bakın yönetimi nasıl ti'ye aldı!

Son dönemde sık sık arızalanıp vatandaşı mağdur eden İETT otobüslerinin sorunu bitmemişken CHP'li İBB yönetimindeki İstanbul'da bir rezalet daha yaşandı. Beşiktaş'ta İSKİ’ye ait su borusunun patlaması ile birlikte fışkıran sular, metrelerce yükseldi. O anları aracından kaydeden vatandaş, "İBB boruları patlatıp insanları serinletiyor" diyerek İBB yönetimini ti'ye aldı.

Bakımsızlıktan arızalanıp yolda kalan İETT otobüsleri CHP'li İBB yönetimindeki İstanbul için yeni normal olarak görülmeye başlanmışken sosyal medyaya İSKİ ve metrobüslerle yeni görüntüler rezaletin büyüyerek devam ettiğini gösteriyor.

Başında hiçbir ilgilinin olmadığı Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı'nda patlayan İSKİ borusu ve Topkapı metrobüs durağında araç arızası nedeniyle bir çok insanın yürüyerek yollarına devam ettiği görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

CHP'Lİ İBB YÖNETİMİNİ Tİ'YE ALDI; İBB'DEN DEV HİZMET

Görüntüleri kaydeden araçtaki vatandaş ti'ye aldığı yönetimi şu sözlerle eleştirdi;

Barbaros Bulvarı'ndan şu anda Beşiktaş'a doğru ilerlerken soğuk ve insaf bilmez havalar yaklaşmadan önce insanlar serinlesinler diye İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden dev hizmet, sayın seyirciler. İETT'den sonra şimdi de İSKİ son derece müthiş hizmetler sunmaya devam ediyor. Araçlarımız serinlesin diye suyu bol bulan İstanbul Büyükşehir Belediyesi boruları patlatıp insanları serinletiyor. Herşey gerçekten çok güzel oluyor.

CHP'li İBB'den bir rezalet daha! O anları kaydeden vatandaş bakın yönetimi nasıl ti'ye aldı! ile ilgili etiketler İBB Beşiktaş İSKİ Barbaros su borusu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.