'Kaftancıoğlu, tacizleri görmezden geldi'

İstanbul'un Esenler ilçesinde yayın hayatını sürdüren bir yerel gazetenin sahibi olan ve Esenler'de CHP'nin ilçe başkan yardımcısı olarak görev yapan Hüseyin Koç, son günlerde ortaya çıkan CHP'deki taciz iddialarının gerçek olduğunu vurguladı. Kendi döneminde de benzer olayların yaşandığını fakat bunları İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na bildirmesine rağmen görmezden gelindiğini vurgulayan Koç, ''Asıl şovu kendisi yapıyor'' dedi.

CHP İstanbul İl Örgütü'nde cinsel saldırı skandallarının ardı arkası kesilmiyor. Maltepe ve Avcılar'ın ardından Ümraniye ve Esenler'de de benzer olaylar patlak verdi.

7-24 Esenler gazetesinin sahibi, CHP Esenler eski ilçe başkan yardımcısı Hüseyin Koç, partide gizlenmeye çalışılan bu taciz skandallarına ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu.

Maltepe'de meydana gelen olayın daha vahimini Esenler'de yaşadıklarını belirten Koç, ''Hem Yüksek Disiplin Kurulu hem de CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na bunları bildirdim ama gereğini yapmadılar'' ifadelerini kullandı.

''DİLEKÇELER YAZDIM GEREĞİ YAPILMADI''

Koç, “Yıllarca emek verdiğim, hiçbir karşılık beklemeden çalıştığım CHP’yi bu duruma getirenler utansınlar, onlar bugünün koltuk işgalcileri, güce tapınanlarıdır. Kim yanlış yaparsa, kim üstlendiği görevi kötüye kullanırsa onlara karşı mücadele veren birisiyim. Esenler ilçe başkanının ve yönetiminin yaptığı kirlilikleri yetkililere defalarca anlattım, CHP’nin gerekli makam ve mevkilerine dilekçeler yazdım ama gereği yapılmadı. Benim söylediklerim iddia değil yaşanılmış gerçeklerdir. Aksını söylüyorlarsa hodri meydan…'' diyerek Canan Kaftancığlu'nun gereğini yapmadığını vurguladı.

''CHP’ye gelen kadınlar sizlerin kardeşi veya çocukları değil mi? Onlara bir başka gözle bakanları neden koruyorsunuz?'' diyen Koç, olayların ardından istifa ettiğini belirtti.

''KAFTANCIOĞLU LAF YETİŞTİRMEYİ BIRAKSIN, KİRLİLİKLERLE İLGİLENSİN''

Kendisiyle benzer ifadeler kullanan CHP'li eski vekil Barış Yarkadaş'a da destek veren Koç, ''Bakın sayın il başkanı birilerine şov yapıyorsun diyor, kendileri bıraksın birilerine laf yetiştirmeyi de bu çocuklara yapılanların, hesabı verilemeyecek kirliliklerin hesabını sorsun. İl başkanının kendisine küfür yapan ilçe başkanını plaketle ödüllendirdiğine şahit olduğum için bu hesabı soramaz. Kendisinin solcu olduğunu söylemesi CHP’yi kirlettiği gibi solu da kirletiyor. Ben söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım, kendilerine verdiğim dilekçeler, yaptığım yazışmalar ortada'' dedi.

'Kaftancıoğlu, tacizleri görmezden geldi' ile ilgili etiketler CHP Esenler Taciz Canan Kaftancıoğlu Hüseyin Koç

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.