CHP'li Haluk Pekşen çağrı yaptı: Kurtulun!

CHP'li eski Milletvekili Haluk Pekşen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinin tüzüğünü eleştirdi. Tüzüğü 'çağ dışı' olarak tanımlayan Pekşen, tüzükten kurtulunmadığı sürece tartışmalar ve kırılmaların artarak devam edeceğini belirtti.

Geçen hafta yaptığı İstanbul Havalimanı paylaşımı ile tepkilerin odağında olan CHP'li eski milletvekili Haluk Pekşen, bu kez de kendi partisine eleştirilerde bulundu.

Partisinin iç tüzüğünün parti içi demokrasiyi yok ettiğini ve parti örgütünün elindeki bütün yetkili aldığını ifade eden Pekşen, tüzükten kurtulunmadığı takdirde tartışmaların ve kırılmaların artarak devam edeceğini söyledi.

Pekşen, "Hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisini Genel Merkez koridorlarına hapsedemez." diye konuştu.

Söz konusu paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Cumhuriyet Halk Partisi parti içi demokrasiyi yok eden, Parti örgütünün elindeki bütün yetkileri alan bu çağ dışı TÜZÜKTEN kurtulamadığı sürece tartışmalar ve kırılmalar artarak devam edecektir. Hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisini Genel Merkez koridorlarına hapsedemez."


NE OLMUŞTU?

Pekşen, iktidara gelmeleri halinde İstanbul Havalimanı'nı kargo uçuşları için kullanacaklarını, Atatürk Havalimanı'na geri dönüş yapacaklarını söylemişti.

Pekşen, Twitter hesabından yaptığı tepki çeken paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

"İktidara geldiğimizde ilk imza 3.Havalimanını Kargo Havalimanına çevirmesi ve Atatürk Havalimanının onarılarak ivedilikle yeniden uçuşlara açılması için olacaktır." 

CHP'li Haluk Pekşen çağrı yaptı: Kurtulun! ile ilgili etiketler CHP haluk pekşen tüzük
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.