CHP'li gençlerden İmamoğlu'nun ulaşım zammına tepki!

CHP'li gençler Ekrem İmamoğlu'nun az bulduğu yüzde 35'lik zamma tepki gösterdi. Metrobüs turnikelerinde yaşanan protesto gösterisi sırasında CHP'li gençlere orada bulunan güvenlik görevlilerinin zor kullandığı görüldü. Gençlerin "Ekrem! Sana oy verdiğimiz ellerimiz kırılsın" şeklinde slogan attığı görüldü.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dün UKOME aracılığı ile toplu ulaşıma yüzde 35 oranında zam yapmıştı.

İmamoğlu bu zammı bugün yaptığı açıklama ile az bile yaptıklarını savunarak, "İnanın maliyetlerin çok altında bir zam yaptık diyebilirim" demişti.

İmamoğlu'nun az bile yaptıklarını söylediği toplu ulaşım zammına hiç ummadığı bir yerden CHP Gençlik Kolları Komitesi'ne bağlı gençlerde tepki geldi. 

CHP Gençlik Kolları Komitesi Üyeleri metrobüs durağında yapılan yüzde 35'lik zammı protesto etti.

CHP'li gençlerden İmamoğlu'nun ulaşım zammına tepki!

Seçimler öncesi öğrencilerin toplu ulaşım ücretlerini indirmeyi vaat eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tam tersi bir şekilde yüzde 35'lik zamma karar vermesi bir de bunu "maliyetinin altında" diye savunması CHP'li gençleri kızdırdı.

CHP'li gençler "Ekrem ! Sana oy verdiğimiz ellerimiz kırılsın" diye slogan atarak metrobüs durağında eylem yapmak isteyince belediyenin güvenlik görevlileri tarafından sert bir şekilde engellenmeye çalışıldı.

Bu sırada göstericiler arasındaki bir kadının turnikenin üzerinden yere düştüğü görüldü. Öğrencilere müdahale eden bazı kişilerin vurduğu da görülürken, kayıtta bazı kişilerin "vurma vurma" diye seslendiği duyuldu. 

Çığlıklar arasında bir süre devam eden eylem öğrencilerin daha sonra dağılması ile sona erdi. 

CHP'li gençlerden İmamoğlu'nun ulaşım zammına tepki! ile ilgili etiketler CHP Ekrem İmamoğlu zam İBB toplu ulaşım UKOME CHP Gençlik Kolları
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.