CHP'li Faik Öztrak'a Özgür Özel'in "Orta Çağ Zihniyeti" benzetmesi soruldu

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Grup Başkanvekili Özgür Özel'in Kur-an'ı Kerim kursları için "Orta Çağ Zihniyeti" ifadesini kullanmasına ilişkin açıklama yaptı. Öztrak, "Partimizin din ve vicdan hürriyeti konusundaki duruşu son derece açık ve nettir. Yine Anayasanın din ve vicdan hürriyeti konusundaki 24’üncü maddesi de son derece sarihtir" dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in Diyanet İşleri Başkanlığının Kur-an'ı Kerim kursları için "Orta Çağ Zihniyeti" benzetmesi yapmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.  

Öztrak, “Partimizin din ve vicdan hürriyeti konusundaki duruşu son derece açık ve nettir. Yine Anayasanın din ve vicdan hürriyeti konusundaki 24’üncü maddesi de son derece sarihtir. Dolayısıyla arkadaşlarımızın açıklamaları da bu çerçevede değerlendirilmelidir” ifadelerini kullandı.

TANJU ÖZCAN VE  ALİM KARACA HAKKINDA KARAR ÇIKTI MI?

CHP Yüksek Disiplin Kurulunun toplanmasının ardından, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hakkında karar çıkıp çıkmadığının sorulması üzerine cevap veren “Ben basın açıklaması yapmaya gelirken böyle bir açıklama görmedim. Biliyorsunuz önerilerimiz Disiplin Kurulu’na gider onlarda o çerçevede kendi kararlarını verirler. Bizim bu sonuçlardan ancak kamuoyuna açıklama yaptıklarında haberimiz olur. Ben inerken böyle bir açıklama yapılmamıştı” dedi.

CHP'li Faik Öztrak'a Özgür Özel'in "Orta Çağ Zihniyeti" benzetmesi soruldu ile ilgili etiketler CHP Faik Öztrak Özgür Özel chp sözcüsü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.