CHP'li eski vekilin ihbarı üzerine müfettiş görevlendirildi

CHP 24. Dönem Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, sosyal medya hesabı üzerinden CHP’li Kumluca Belediyesi’nin 2 milyon lira rüşvet aldığı suçlamasında bulunmuştu. Eski vekilin ihbarı üzerine, İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık, iddiaları araştırmak üzere müfettiş görevlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 24. Dönem Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, 21 Mayıs günü Twitter hesabı üzerinden Antalya'nın CHP'ye ait Kumluca Belediyesi ile ilgili çok konuşulacak bir suçlamada bulunmuştu. Sapan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nu etiketlediği tweetinde, Kumluca Belediyesi'nin 2 milyon lira rüşvet aldığını iddia etmişti.

CHP'li eski vekil tweetinde; '@kilicdarogluk haftalardır Ak Partili belediyenin 500 bin tl rüşvet aldığını konuşuyor. Ve fakat Kumluca Belediye'sinin aldığı iddia edilen 2 Milyon TL'den hiç söz etmiyor! KK'ya bir rus atasözünü hatırlatayım; 'eviniz camdan ise başkasının evini taşlamayın' @mustafakoleoglu' demişti.

CHP'li eski vekilin ihbarı üzerine müfettiş görevlendirildi

MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRDİ

Tüm bu gelişmeler üzerine İçişleri Bakanlığı'nca harekete geçildi. Edinilen bilgiye göre, bakanlıkça haberler ihbar kabul edildi. Bu durum üzerine Bakanlıkça müfettiş görevlendirildi. Bakanlık müfettişlerinin Kumluca Belediye Başkanı Köleoğlu, Yıldıray Sapan ve tarafları dinleyeceği öğrenildi.

CHP'li eski vekilin ihbarı üzerine müfettiş görevlendirildi - Resim : 2

SABAH'ın ulaştığı Yıldıray Sapan, tweetinin arkasında olduğunu söyleyerek, Antalya kamuoyunun bu olay ile çalkalandığını, milletvekili Aydın Özer başkanlığında toplantılar yapıldığını, sorunun çözülmeye çalışıldığını ifade etmişti.

CHP'li eski vekilin ihbarı üzerine müfettiş görevlendirildi ile ilgili etiketler Antalya CHP Rüşvet Kumluca müfettiş
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.