CHP'li Eren Erdem, Meclis'e soru önergesi verdiği İHA ve SİHA'lara Teknofest'te övgüler yağdırdı

Bugün Teknofest'te standları dolaşan CHP eski Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, Selçuk Bayraktar'ın öncülüğünde hayata geçirilen Teknofest'teki çalışmalara övgüler yağdırdı. Ancak Eren Erdem, milletvekilliği döneminde, terör örgütlerinin korkulu rüyası olan İHA ve SİHA'lar için Meclis'e soru önergesi vermişti.

CHP eski Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem bugün Teknofest'i ziyaret etti. Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ın öncülüğünde hayata geçirilen Teknofest'te standları gezen Eren Erdem övgüler yağdırdı.

CHP'li Erdem, sosyal medyadan bir video paylaşarak övgülerini dile getirirken, "CHP olarak 'yüksek katma değerli teknoloji yatırımlarını destekliyoruz.' Bu bağlamda TeknoFest’i ziyaret ettik. Çetin Çapan ile standları dolaşıp bilgi aldık. Emeği geçenleri kutlarız. Biz, teknolojik yatırımları destekliyoruz. Taş üstüne taş koyan herkesi destekleyeceğiz." notunu düştü.

Aynı Eren Erdem, milletvekilliği döneminde terör örgütlerinin korkulu rüyası olan İHA ve SİHA'lar için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne soru önergesi vermişti.

 CHP'li Eren Erdem, Meclis'e soru önergesi verdiği İHA ve SİHA'lara Teknofest'te övgüler yağdırdı

CHP'li Sezgin Tanrıkulu da daha önce PKK'ya ağır darbeler indiren İHA ve SİHA'ları ağır dille eleştiren sert açıklamalarıyla gündem olmuştu.

CHP'li Eren Erdem, Meclis'e soru önergesi verdiği İHA ve SİHA'lara Teknofest'te övgüler yağdırdı ile ilgili etiketler Eren Erdem TEKNOFEST İHA SİHA Selçuk Bayraktar soru önergesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.